• Aláírtad. Beléptél. Már voltál néhány rendezvényen, és már beszélgettél párszor a szponzoroddal. A termékek jónak tűnnek, bár nem olcsók, és még nem is ismered mindet. Az emberek is nagyon szimpatikusak a cégnél. Látszik, hogy a vezetők szép pénzeket keresnek. Szóval összességében szimpatikus az üzlet… DE! Már kezded sejteni, hogy nem olyan egyszerű ez a „hálózatépítősdi”, mint kívülállóként gondoltad. Az interneten olvastál egy csomó negatív információt. Az ismerőseid nem jönnek el a találkozókra. Sőt le akarnak beszélni! Rémtörténeteket hallasz valakiről, akinek nem sikerült… Most akkor mi az igazság? Kinek lehet hinni? És a kételyek egyre csak sokasodnak: Fog ez nekem menni? Nem kezdtem későn? Nem lehet, hogy átverés az egész? És egyáltalán: én is ügynök lettem?
  • Ezek a kérdések előbb-utóbb megtalálják a legtöbb kezdő hálózatépítőt, mi több, néha még a haladókat is. Márpedig, amíg magadnak nem adod meg a válaszokat, addig egyik lábaddal a gázt nyomod, másikkal a féket: elfáradsz ugyan, de képtelen vagy előrehaladni! Ugyanis amíg belül kételyek gyötörnek, addig kifelé sem tudsz hitelesen kommunikálni – tehát te állsz a saját sikered útjában!
  • A népszerű Miért pont TE? című zsebkönyv folytatásaként ismét sikeres hálózatépítőket kérdezünk arról, ők hogyan találták meg a válaszokat, hogyan tudtak átlendülni a kezdeti nehézségeken, és mitől tudott beindulni náluk a növekedés.
  • Fentiek miatt ezt a könyvet számos hálózati csoportban sikerrel használják indító eszközként!