by Személyiségkalauz december 16th, 2013 0 hozzászólás
Tegnap reggel, egy jéghideg előadóteremben ácsorogva úgy gondoltam, dolgozzon az, akinek jegesmedve volt minden felmenője! Nekem aztán nagyon nincs kedvem a munkához! De aztán az eszembe jutott edző ismerősöm életfilozófiája: „Csak akkor fejlődsz, akkor nőnek az izmok, amikor a fáradtság ellenére lenyomsz még egy fekvőtámaszt vagy lefutsz még egy kilométert.”
Így aztán erőt vettem magamon, elkezdtem a tréninget és szándékosan nagyon vidám, sok mozgást igénylő gyakorlatokkal indítottam a napot. Ettől persze nem csak a csoport, hanem én is felpörögtem, felmelegedtem és máris megjött a lendület. (Aztán szerencsére a terem is felmelegedett.)
Azt gondolom, te is azokon a pontokon fejlődsz igazán, akkor nő a személyiséged, az üzleti forgalmad stb., amikor a fáradtság ellenére is elintézel még egy telefont, vagy beszélgetsz még egy emberrel. Erre a mai nap a legjobb alkalom!
Természetesen nem arra sarkallak, hogy dolgozd magad halálra, de azt látom, hogy az emberek többsége sosem próbálja ki a képességei határait.