by Személyiségkalauz január 5th, 2015 0 hozzászólás
Többen mondtátok, hogy erőt kaptatok Annamari történetéből. Ezen fellelkesedve megkértem Éder Marikát, aki tavaly szlovák területen ért el üzleti sikereket, hogy ő is meséljen nektek pár szót az együttműködésünkről.
 
Zoli: Marika, Te hogy látod, milyen eredménye volt a folyamatos kapcsolattartásunknak?
Marika: Elindított egy komoly személyiségfejlődésen. Megerősített abban, hogy mennyire fontos a folyamatos kapcsolattartás és konzultáció a mentorral, ami végre tényleg meghozza a látható növekedést a csoportomban.
Zoli: Ennek örülök, de meg tudnád fogalmazni konkrétabban is, hogy mit teszel most másként, mit előtte?
Marika: Sokkal tudatosabb lettem. Megtanultam megtervezni a napjaimat, te pedig segítettél, hogy be is tartsam a terveket.
Zoli: Nálad melyik működött a legjobban: az előadások, a könyvek vagy a konzultációk?
Marika: Én olyan vagyok, hogy mindháromra szükségem van, hogy meglegyen bennem az egyensúly. Az előadások energiával töltenek fel, a könyvekből kapom a mindennapi megerősítéseket. A konzultációk pedig azért különösen fontosak, mert ilyenkor szabjuk testre nekem az előadásokból és a könyvekből kapott általános tanácsokat.
Zoli: Ennyi munka és tanulás után milyen növekedést értél el 2014-ben?
Marika: Az előző évek középvezetői szinten való stagnáláshoz képest közel 40%-ot nőtt a csoportom forgalma! És igaz, hogy még csak most kezdtük 2015-öt, de már úgy látom, hogy az idei év még ennél is jobb lesz. Mivel a konzultációk és a megvalósult eredmények nem csak pénzt, hanem lelki többletet is adnak, ezt átveszik a munkatársaim is, ők is lelkesebbek és így tovább.
Zoli: Ha már a lelki tényezőknél tartunk, történt veled nemrég egy elég meredek dolog, amelynek kezelése szerintem különösen jól mutatja a személyiségfejlődésedet. Beszélhetünk erről a nyilvánosság előtt?
Marika: Persze, nyugodtan. December elején egy este hazafelé jövet nekünk jött egy vaddisznó és belökött az árokba autóstól. Régebben ettől kiborultam volna, most viszont azt mondtam a férjemnek, hogy ez egy igazi jel: a decembert úgy meg kell nyomnunk gondolkodás nélkül, mint egy vaddisznó! Smile
Zoli: Köszönöm, hogy ezeket elmondtad!
Marika: Részemről is köszönet a 2014-es évért! Nélküled ez nem sikerült volna!